Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Ukázka obsahu:

Zchlazování a regenerace pokrmů v kuchyni

23.11.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Dotaz:

Provozujeme malý penzion s vlastní kuchyní. Uvařenou polévku udržujeme ve 70°C vodní lázni a vydáváme v průběhu dne. Když polévka zbyde, mohu ji nějak zachladit (třeba ve studené vodní lázni vymícháním), uskladnit v lednici a druhý den ohřát a vydávat?

Odpověď:

Ke zchlazování pokrmů nevydaných během spotřební lhůty musí mít provozovatel potravinářského podniku zpracován postup v jeho plánu či příručce HACCP, kde posoudí, zda je navrženou

...
Konec ukázky
...

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé produktu

po přihlášení uživatelským jménem a osobním heslem.

předplatné na 12 měsíců za cenu 210,- Kč měsíčně

Největší on-line knihovna v ČR
 +420 222 539 333