dnes je 22.4.2024

GDPR v praxi

8.12.2017, Zdroj: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Příprava mzdové účtárny a personálního oddělení na GDPRGarance

4.1.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Ochrana osobních údajů v personalisticeZáznamGarance

30.4.2018, Bc. Ilona Bartovská, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:57:29

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Kamerový systém na pracovišti zaměstnavateleGarance

10.6.2022, Mgr. Tomáš Liškutín, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Ochrana osobních údajů zaměstnanců a opatření proti šíření pandemieGarance

31.7.2020, JUDr. Ludmila Probostová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Ochrana osobních údajů v dotazech a odpovědích

21.1.2019, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Zpracování osobních údajů zaměstnancůGarance

4.1.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Ochrana osobních údajů v dotazech a odpovědích

21.1.2019, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů z pohledu GDPRGarance

16.5.2018, Mgr. Jan Vácha, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

GDPR z pohledu sankcí

30.1.2018, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

GDPR rok potéGarance

29.7.2019, JUDr. Dušan Srp, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Aplikace GDPR při vedení personální a mzdové agendyZáznamGarance

4.7.2018, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:03:46

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Rodná čísla v dotazech a odpovědích

19.8.2019, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Věcná působnost GDPR

5.2.2018, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Dvakrát na téma GDPRGarance

17.8.2018, JUDr. Dušan Srp, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Monitoring zaměstnanců z pohledu GDPRGarance

27.9.2019, JUDr. Magda Janotová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Zpracování osobních údajů - role pověřenceGarance

4.1.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

GDPR pro poskytovatele sociálních služeb

15.5.2018, Zdroj: Ministerstvo práce a sociálních věcí

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Zpracování osobních údajů - práva zaměstnancůGarance

4.1.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Nástroje monitoringu zaměstnanců v kontextu GDPRZáznam

11.2.2020, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:28:19

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Monitoring zaměstnancůZáznamGarance

12.10.2018, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:01:16

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Sdělení o nepřijetí uchazeče do zaměstnáníGarance

4.9.2023, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Fotografie zaměstnanců

16.7.2019, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

GDPR v personalistické praxiZáznamGarance

24.5.2018, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:04:54

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Praktický výcvik učňůGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Žádost zaměstnance o nahlédnutí do osobního spisuGarance

16.5.2018, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Sdělení o přijetí uchazeče do zaměstnáníGarance

4.9.2023, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Osobní údaje zaměstnanců obecněGarance

4.1.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Zpracování osobních údajů v personální praxi a monitoring zaměstnancůZáznamGarance

8.6.2020, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:29:58

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Osoba z EUGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Výmaz osobních údajů z veřejného seznamu držitelů datových schránek

22.3.2023, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů

Přístupné pro: Registrovaní | Mini | Start | Plus | Personalistika | NOZ | Super

Monitorování elektronické komunikace zaměstnanců zaměstnavatelemGarance

22.10.2018, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Cizinec mimo EUGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

MladistvýGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Zákon o zpracování OÚ a další pracovněprávní aktuality 2019Záznam

7.1.2019, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:03:57

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Pracovní smlouva, kterou se zakládá pracovní poměr na dobu určitouGarance

4.9.2023, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Pracovní smlouvaGarance

4.9.2023, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Vyhlášení výběrového řízení na pracovní místoGarance

10.5.2021, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Invalidní důchodceGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

StudentGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Vnitřní předpis zaměstnavatele stanovící postupy v souvislosti se zavedením kamerových systémůArchiv

6.1.2024, JUDr. Eva Dandová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Skončení dohody o provedení práceGarance

12.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Pracovní smlouva pro vedoucí zaměstnanceGarance

4.9.2023, JUDr. Věra Bognárová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Shromáždění osobních údajů zaměstnanceGarance

12.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Osoba zdravotně znevýhodněnáGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Předčasný starobní důchodceGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Starobní důchodceGarance

19.3.2024, Ing. Růžena Klímová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verzích: 2024 | 2023 | 2022 | 2021
Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super

Předsmluvní vztahy mezi zaměstnavatelem a uchazečem o zaměstnáníGarance

12.4.2019, Mgr. Tomáš Liškutín, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přístupné pro: Plus | Personalistika | NOZ | Super
Nahrávám...
Nahrávám...